Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem
Iskalnik po modelih

Splošni pogoji poslovanja

Varnost osebnih podatkov in piškotki

O obdelavi vaših osebnih podatkov in o piškotkih, ki jih uporabljamo na spletni strani, se lahko podrobneje seznanite tukaj: Pravila zasebnosti


Preklic naročila in neprevzem blaga

Kupec lahko naročilo prekliče pred pretekom dobavnega roka, ki znaša 10 delovnih dni ali manj v skladu z Zakonom o praznikih in dela prostih dnevih v Republiki Sloveniji (ZPDPD). V primeru preklica blaga pred pretečenim dobavim rokom, kupec nima nobenih stroškov. Če kupec blaga ne prevzame, ko je bil le ta poslan, se zaračunajo neposredni stroški vračila blaga in sicer stroški poštnine in pakiranja. V primeru neprevzema blaga, za katerega je bilo določeno zavarovanje naročila s predplačilom blago in predplačilo zapade v korist prodajalca. V primeru vračila blaga, za katerega je bilo določeno zavarovanje naročila s predplačilom in pri katerem ni bila ugotovljena stvarna napaka, zapade predplačilo v korist prodajalca, blago pa se vrne kupcu na njegove stroške.


Vračilo blaga

Kupec, ki naroči izdelke v spletni trgovini www.skuterist.si , lahko, v primeru, da z naročenimi izdelki ni zadovoljen ali želi od pogodbe (nakupa) iz kakršnegakoli razloga odstopiti, v roku 14 dni od prejema izdelka sporoči (pisno ali na e-naslov: info@skuterist.si) podjetju, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Nato mora v roku 30 dni po sporočilu blago v nespremenjeni količini in nepoškodovano v originalni embalaži, poslati podjetju (na naslov: Matic Lovrec s.p., Novorogoška ulica 15, 2204 Miklavž). Tudi če v roku 14 dni od prejema blaga blago vrne, se to šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupcu v roku 30 dni od prejema sporočila vrnemo vsa opravljena plačila brez da kupec to zahteva.


Reklamacija

Postopek reklamacije lahko izvede le kupec, ki je naveden na originalnem računu. V primeru, da se je izdelek poškodoval med dostavo, se obrnite na pošto, ki je blago dostavila. Reklamacije sprejemamo na elektronski naslov info@skuterist.si. Garancija preneha veljati v primeru malomarnega ravnanja z izdelki, nepravilne uporabe, mehanske poškodbe ali okvar s prisotnostjo višje sile. Prav tako preneha veljati garancija v primeru, če se izdelek predela ali da izdelek vgradi nepooblaščena oseba (v primeru vgradnje blaga pooblaščene osebe naj se račun vgradnje glasi na kupca izdelka). Reklamacija se lahko izvede v roku 10 delovnih dni od datuma, ki je odtisnjen na računu. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V nasprotnem primeru je za spore pristojno sodišče je pristojno sodišče po stalnem naslovu bivališča potrošnika.


Prejem in plačilo blaga

Po izvedenem naročilu bo blago poslano na naslov, ki ste ga navedli ob nakupu. V tem primeru znašajo stroški dostave 5€, ne glede na velikost ali težo izdelka. V primeru naročila, kjer skupna vsota presega 150€, je dostava brezplačna. Kupec lahko naročene izdelke dobi izključno preko pošte. Plačilo blaga se izvede po povzetju ali predračunu.


Dobavni rok

Na dobavni rok največkrat vpliva naročena znamka artikla in dobavljivost artikla. Naši dobavitelji imajo večino artiklov na zalogi. V primeru, da naročen artikel ni dobavljiv, vas o tem pravočasno obvestimo. Vsako nedeljo podjetje SKUTERIST odda vaša naročila dobaviteljem.

- Artikle naslednjih skuter tuning/styling znamk bodo končni kupci prejeli že do sobote: Malossi, Polini, Dellorto, Doppler, RMS, Hebo, Top Performances, Tecnigas, Yasuni, LeoVince, DR, Pinasco, PM Tuning, Airsal, Serie Pro, TCR, Meteor, NGK, Bitubo, ODF, BCD, Kiesler, TNT, Koso, Buzzetti, IGM, Bosatta.

- Artikle znamke Stage6 in Scooter Attack bodo končni kupci prejeli v predvidenem roku dveh tednov od oddaje naročila.

- Pnevmatike Sava so dobavljive v 2-3 delovnih dneh od naročila.

- Podjetje SKUTERIST je edino v Sloveniji, ki dobavlja znamko ONE. Znamka ONE je prepoznavna po široki ponudbi skuter styling delov, prav tako pa ima v svoji ponudbi nekaj motoristične opreme: ključavnice za disk, verige, dežne plašče, čelade… Dobavlja se dvakrat mesečno, veliko artiklov te znamke pa imamo že na zalogi!

- V primeru, da stranka naroči artikle večih različnih znamk, se počaka, da se dobavijo vsi naročeni artikli, nato se pošiljka odda na pošto.


Brskanje med artikli:

- Z uporabo iskalnika:
Ta način je primeren za iskanje po nazivu. V prazno polje vpišite iskalni niz ter podatke za iskanje, potrdite s klikom na »Išči!«.

- Z uporabo skupin izdelkov:
Z klikom izberite želeno skupino. Prikažejo se vam vsi artikli v tej skupini. Izberite artikel in nadaljujete z nakupom.


Nakup

Ob naročilu izdelka v spletni trgovini www.skuterist.si se je potrebno registrirati. Pri prvi registraciji si sami izberete svoje uporabniško ime in geslo, ki ju boste uporabljali pri vseh naslednjih nakupih. Pridržujemo si pravico, da bomo vsakega kupca, ki se bo prvič registriral, preverili tudi prek telefona, ki ga bo navedel. Z uspešno izvedeno registracijo soglašate z določili navedenimi pod "Pogoji poslovanja" na straneh spletne trgovine www.skuterist.si. Vsi podatki, ki jih boste navedli pri registraciji, bodo ustrezno varovani.
Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto v obdelavo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni podatki o statusu in vsebini naročila.
Naročilo gre v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena. Pogodba med potrošnikom in prodajalcem se nahaja na naslovu Novorogoška 15, 2204 Miklavž.

Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.


Način nakupa:

-Izberite artikle, ki jih želite kupiti

-Pritisnite gumb »dodaj v košarico«. Z enim pritiskom dodate v košarico en artikel. Število artiklov lahko ročno spremenite v okvirčku za število artiklov. Če ne želite nadaljevati z nakupom, se vrnite na prejšnjo stran.

-Pritisnite gumb »na blagajno«. Če še niste registrirani, pritisnite gumb »ustvari račun« in izpolnite formular z zahtevanimi podatki. Če ste registrirani, nadaljujte z vpisom vašega elektronskega naslova in gesla.

-Izberite, ali spremenite naslov dostave in pritisnite gumb »nadaljuj«.

-Ogled in morebitno spreminjanje vaših podatkov. Pritisnite gumb »nadaljuj«.

-Prikaže se znesek poštnine in naslov za dostavo, ter način dostave. Po izbiri, pritisnite gumb »nadaljuj«.

-Izberite način plačila. Pritisnite gumb »nadaljuj«.

-Pregled celotnega naročila in potrditev s klikom na gumb »dodaj naročilo«.


Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti. Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.


Varstvo osebnih podatkov:

- Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

- Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

- Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

- Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.


Cene

Podjetje Matic Lovrec s.p. si pridržuje pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila, zato strankam priporočamo, da ob vsakem naročilu zahtevajo predračun. Vse cene v spletni prodajalni www.skuterist.si imajo že vštet DDV. Spletna cena velja za vse člane Skuterist. Elan kluba Skuterist postaneš z registracijo v spletno trgovino Skuterist. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti !!!

O podjetju

Trgovina na drobno Matic Lovrec s.p.
Novorogoška 15
2204 Miklavž na Dr. polju

ID za DDV: SI43517641
Matična št.: 3156214000
Datum vpisa v Poslovni register Slovenije: 22.1.2007
Registrski organ: AJPES, izpostava Maribor
Zaporedna številka vpisa: 316-07-01613-2013
Hitri kontakt

+386 51 336 522

Vsak dan od 9h do 17h
Partnerji