Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Več o tem
Iskalnik po modelih

O podjetju

Predstavitev podjetja:

Podjetje SKUTERIST je mlado podjetje, na področju motociklizma, katero posluje preko spletne trgovine. Ustanovljeno je bilo v letu 2008. V tem času je prvotno spletna stran zamenjala nova, ki se je odprla v juniju 2010. Z novo spletno stranjo, v podjetju pričakujemo povišanje prodaje in razširitev prodaje tudi na tuje trge. Trgovina nudi možnost nakupa opreme, rezervnih in dirkalnih delov ter pnevmatik za vse vrste skuterjev. V ponudbi imamo (v celoti) več kot 30.000 artiklov, ki poleg programa skuter/maksiskuter in Vespa zajemajo še mopede in Minimoto. V naši spletni trgovini je trenutno na voljo dobrih 10.000 artiklov (skuter/maksiskuter/Vespa), kar je največ na slovenskem trgu. Dobavljiva je večina proizvajalcev, ki jih poznamo v svetu skuter tuning-a: Polini, Malossi, Hebo, Stage6, Top Performances, Leovince, Yasuni, Roost, TP Tuning, Airsal, SIP, ONE, TNT, BCD, 2Fast, TCR, Barikit, Bitubo, Buzzetti, BGM, Castrol, Doppler, DR, Forza, Galfer, RMS, Giannelli, G.P.T., Italkit, Ipone, Motul, Laser, Meteor, Motoforce, Naraku, NGK, Opticparts DF, ProGrip, Ramair, Sava, STR8, Tecnigas, Tomasselli…, poleg tega pa se v podjetju SKUTERIST trudimo ohraniti čim bolj ugodne in konkurenčne cene.


Naša ponudba:

Gre za raznorazne izdelke iz področja motociklizma, prednost pa dajemo delom za skuterje, maxi skuterje in Vespe. Med temi izdelki lahko najdemo razna olja, pnevmatike, dodatne in rezervne dele, športne dele za predelovanje (kot so: izpuhi, uplinjači, sklopke, pokrovi sklopke, cilindri, glavne gredi, variomati, jermeni, elektronika, zavorni diski, vzmetenje…) ter izdelke za spreminjanje zunanjega izgleda skuterjev, med katere sodijo stranska stojala, drugačna ogledala ter ročke krmila, spremenjene luči, karoserijske dele, neonske luči in še marsikaj. Ob takšni raznolikosti izdelkov je treba biti še posebej previden pri pakiranju, saj so nekateri izdelki dosti bolj občutljivi na udarce in tresljaje pri pošiljanju kot drugi.


Stranke:

Starost kupcev se po večini giblje od 15-25 leta, se pa zgodi, da izdelke naročujejo tudi kupci srednjih let. Mladi predstavljajo največji del kupcev, saj so skuterji ter Vespe priljubljen način prevoza v teh letih. Večina kupcev izdelke naroča približno enkrat mesečno, se pa med temi kupci znajde veliko število zadovoljnih stalnih strank.


Odnos do strank:

Ker je glavni vir prodaje podjetja SKUTERIST spletna trgovina, se večina izkušenj izmenjuje preko mobilnega telefona ali e-mail naslova. Morebitne reklamacije delov za skuterje/maksiskuterje in Vespe poskušamo reševati na stranki čim bolj prijazen način, če pa to ni možno se dogovorimo za neko sprejemljivo rešitev. Po večini so stranke z ponudbo in delovanjem podjetja SKUTERIST zelo zadovoljne in nas večkrat pohvalijo, za kar smo jim še posebej hvaležni.

Vizija:

V prihodnosti se kolektiv SKUTERIST vidi kot vodilni ponudnik nadomestnih, tuning in styling delov za skuterje, Vespe in minimoto motorje na celotnem področju bivše Jugoslavije (Slovenija, Hrvaška, Srbija, Črna gora...). Z nadzorovano rastjo podjetja verjamemo, da bomo ta cilj lahko dosegli.

Poslanstvo:

Osnovno poslanstvo podjetja SKUTERIST je zagotavljanje visoko kakovostnih in inovativnih delov na področju scootertuning-a:
- z novimi izdelki povečati tržni delež v vsaki posamezni državi;
- graditi finančno močno in uspešno podjetje, ki zagotavlja nadzorovano rast;
- z visoko kvaliteto naših storitev (kontakt preko telefona, e-pošte itd.) zadovoljiti potrebe vsakega kupca;
- iskanje ostalih poslovnih priložnosti, četudi niso povezane s primarno dejavnostjo;

Skuterist, Prodaja rezervnih delov in motorjev Matic Lovrec s.p.
Matic Lovrec
Novorogoška 15
2204 Miklavž

Tel.: 0038651336522
E-mail: info@skuterist.si

Matična št.: 3156214000
Davčna št.: SI43517641
Št. transakcijskega računa: 1010-0004-4687-313

Hitri kontakt

+386 51 336 522

Vsak dan od 9h do 17h
Partnerji